Kérdőíves munkák

Marketagent – Pénzkeresés kérdőívek kitöltésével

Mi az a Marketagent és milyen pénzkeresési lehetőséget kínál az oldal?

A Marketagent egy piackutató cég, ami kérdőívek kitöltéséért fizet a felhasználóinak. A cég központja Svájcban található. A weboldalukon megtalálod a pontos címet és egy telefonszámot is. Szinte mindig jó jel, amikor ilyen típusú információk állnak rendelkezésre egy kérdőíves oldalon, mivel ez azt jelenti, hogy az egész mögött egy legitim és valós cég áll.

Kérdőív kitöltés:

A kérdőívek kitöltéséért pontokat kapsz, amiket később a kifizetésnél váltanak át neked euróra.

1 pont = 1 cent; 100 pont = 1 euró

Egy kérdőív kitöltéséért 20-250 pontot kaphatsz.

Kérdőív kitöltés

Fontos tudnod, hogy nem leszel jogosult minden felkínált kérdőívnek a kitöltésére, ha éppen nem felelsz meg azoknak a követelményeknek, amik a kitöltéshez szükségesek.

Csatlakozási bónusz:

A Marketagent csatlakozáskor 150 pontot, azaz 1,5 euró bonuszt ad neked ajándékba. Csatlakozási bónuszt mindig jó szerezni, hiszen mégsem a nulláról kell kezdeni. Nem minden cég szokott ezzel kedveskedni az új belépőknek.

Profilod naprakészen tartása:

A Marketagent fizet azért is, ha naprakészen tartod a profilodat. Évente egyszer kérnek ők, hogy frissítsd a profilod, ezért ilyenkor 50 pontot adnak. Évközben pedig többször is van lehetőség úgynevezett profilbővítésre, amiből néhányat láthatsz az akábbi képen és amikért egyenként 20 pontot adnak, ha megcsinálod őket. Ezek ilyen nagyon rövid 1-2 perces pipálgatós kérdőívek.

Profilbővítés

Barátok meghívása:

Egy kis plusz pénzt kereshetsz azzal is, ha meghívod a barátaidat, ismerőseidet, hogy csatlakozzanak a Marketagent-hez. Minden meghívott ember után, aki első alkalommal kitölt egy kérdőívet, 50 pont jutalmat fogsz kapni.

Böngésző értesítés:

A Marketagent rendelkezik egy böngésző kiterjesztéssel, amit bekapcsolhatsz, és akkor minden alkalommal értesítést kapsz a böngészőben, amikor új kérdőív áll rendelkezésre.

Böngésző kiterjesztés

 

Hogyan fizetnek?

Kifizetést Skrill vagy PayPal számlára kérhetsz, miután elérted az 1000 pontot, azaz 10 eurót, ugyanis ennyi a minimum kivehető összeg.

Kifizetés

A felhasználónévhez kell beirni a PayPal email címedet, majd az Átutalás gombra kattintanod és 3 munkanapon belül utalni fogják a pénzt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb