Internetes pénzkeresésKérdőíves munkákPénzkeresés okostelefonnalPénzkeresés videónézéssel

PointsPrizes – Gyűjts pontokat, váltsd ingyen készpénzre és ajándékkártyákra

Mi az a PointsPrizes és milyen pénzkeresési lehetőségeket kínál az oldal?

A PointsPrizes egy GTP (Get-Paid-To) oldal, ahol sokféle módon lehet pénzt keresni.

A PointsPrizes 2016-ban indult, tehát sok más oldalhoz képest meglehetősen új GPT és kérdőíves odalnak számít. Székhelye Franciaországban van, de az oldal lehetőségei számos országban elérhetőek (erről bővebben később).

Nézzük milyen pénzkeresési lehetőségeket kínál a PointsPrizes:

1. Kérdőív kitöltés:

A kérdőívek kitöltése véleményem szerint nagyszerű lehetőség arra, hogy némi extra pénzt keress, és a PointsPrizes tisztességes összeget kínál ezekhez.

Az oldal hozzáférést biztosít számos felmérési útválasztóhoz, ahol kérdőíveket vehetsz fel harmadik fél szolgáltatóitól. Mivel a platformon nagyon sok partner van, ez egyúttal azt is jelenti, hogy itt jó mennyiségű lehetőséget találhatsz.

A rendelkezésre álló kérdőívek mennyisége nagyban függ attól, hogy melyik országban élsz.

A felmérési útválasztók előnye azonban, hogy általában sok lehetőséget találhatsz. Hátránya az, hogy elég gyakran nem tudod kitölteni a felkínált kérdőíveket, így néha türelmet igényel, hogy megtaláld azokat, amelyekre jogosult vagy.

Ugyanakkor szintén előny, hogy a PointsPrizes egy helyen biztosít hozzáférést sokféle felmérési lehetőséghez. Átlagosan pedig ugyanannyi pénzt tudsz keresni a kérdőívekkel itt, mint más hasonló oldalakon.

Tehát a PointsPrizes-on való kérdőívek kitöltése jó módszer lehet arra, hogy pénzt keress – csak ne feledd, hogy nem tudsz majd minden kérdőívet kitölteni. De egy kis türelemmel számos lehetőséget találhatsz.

2. Fizetett ajánlatok:

A PointsPrizes számos ajánlatfalat tartalmaz, ahol olyan ajánlatokat találhatsz, amik elvégzése után fizetnek neked. Ezek fel vannak osztva a “Top Offers” és a szokásos “Offer Walls” falakba.

Ezekben mindenféle ajánlatok vannak – kereshetsz pénzt például versenyekre való feliratkozással, termékek/szolgáltatások ingyenes próbaverzióinak megszerzésével, alkalmazások letöltésével, és néhány kérdőív kitöltése itt is rendelkezésre áll.

A “Top Offers” és az “Offer Walls” közötti különbség az, hogy amikor a “Top Offers” fülre kattintasz, áttekintést kapsz néhány kiemelt ajánlatról. Ha viszont az “Offer Walls” fülre kattintasz, megkapod a listát az összes, a PointsPrizes partnereként működő ajánlatfalakról, majd saját magad is felfedeztheted őket, hogy megtaláld a számodra megfelelő ajánlatokat.

A fenti kép csak néhány ajánlatfalat ábrázol, amelyeket a PointsPrizes-on találhat, mivel nagyon sok ilyen van, nem tudtam őket egy képbe illeszteni.

Ezeket közül az ajánlatok közül néhány nagyon jól fizethet, de mielőtt csatlakoznál ellenőrizd a feltételeket. Észrevettem, hogy a legnépszerűbb ajánlatok gyakran a versenyek, ahol igazán szép díjakat lehet nyerni – de ne feledd, hogy ehhez gyakran meg kell adnod a telefonszámodat, ami sok kéretlen hívást eredményezhet.

Tehát feltétlenül vizsgáld meg az egyes ajánlatok feltételeit, mielőtt bármelyik teljesítésébe belefognál – ha viszont belevágsz, akkor találni fogsz néhány remek lehetőséget a bevételeid növelésére.

3. PointsPrizes kuponkódok:

Találhatsz PointPrizes kuponkódokat az interneten és a PointsPrizes közösségi média felületein is. Ezekkel a kódokkal ingyen pontokat szerezhetsz.

Nem túl gyakran tesznek közzé kuponkódokat a közösségi média csatornáikon, ezért ne számíts erre sokat. Valójában a PointsPrizes facebook oldalán szereplő üzenetek többsége olyan blogbejegyzésekre mutató linkeket tartalmaz, amelyek mindenféle véletlenszerű témáról szólnak, amelyeknek általában nincs köze a GPT lehetőségeihez.

Erre a linkre kattintva eljutsz egy olyan weboldalra, ahol nagyon sok kuponkód található. Az oldalon csak kattints a “GET PROMO CODE” feliratra, majd az előugró ablakban a “COPY” lehetőségre, ezzel ki is másoltad a kódot. Ezután a PointsPrizes oldalán a “Use Coupons” menüre kattintás után illeszd be a kódot a rublikába, majd nyomj a “Redeem” gombra.

Ezzel a módszerrel pillanatok alatt össze tudsz gyűjteni 500 pontot, ugyanis ennyi a felső korlátja a kuponkódokból szerezhető pontoknak.

4. Videók nézése:

Videók nézésével is kereshetsz pénzt a PointsPrizes oldalán. Nagyon sok lehetőség van videók nézésére, szinte bármilyen kategóriában.

Tehát akármilyen tartalom is érdekel, valószínűleg találni fogsz a témában egy érdekes videót, amit megnézhetsz.

Ugyanakkor tudnod kell, hogy nem fogsz különösebben magas összeget kereseni egy-egy videó megtekintéséért, tehát véleményem szerint csak akkor érdemes ezen videókat nézni, ha egy olyan témáról szólnak, amit egyébként is megnéznénk.

5. Más emberek meghívása:

Jutalékokat kereshetsz más emberek meghívásával, hogy csatlakozzanak a PointsPrizes-hez. Kapsz egy linket, amelyet megoszthatsz, és ha az emberek csatlakoznak ezen a linken keresztül, akkor a PointsPrizes minden ember minden megkeresett pontja után 10% jutalékot fizet neked (ez nem csökkenti az ő jutalmaikat).

6. Napi szavazás (Daily Poll):

Minden nap el tudsz végezni egy rövid szavazást a PointsPrizes oldalon. Csak 5 pontot fogsz vele keresni, de nem tart semeddig egy ilyen szavazás elvégézése.

Tehát, ha egyébként is használod a platformot, akkor a napi szavazás módja lehet egy kis extra pénz megszerzésének.

7. Adományok és csevegés:

A PointsPrizes-nak még van egy pénzkeresési lehetősége. Körülbelül 150 000 felhasználóval rendelkező csevegőszerverük van, ahol más tagokkal cseveghetsz.

A részvétellel és a csevegéssel még nem tudsz pénzt keresni, de a chat-közösség tagjaként lehetőség nyílik arra, hogy óránként 10-100 pont közötti adományokat kapj.

Nincs garancia arra, hogy elnyered ezeket az adomány pontokat, de mint kiegészítő lehetőséget a pénzkereséshez, érdemes megnézni, ha szeretsz másokkal beszélgetni a világ minden tájáról.

Hogyan kapsz fizetést?

Minden alkalommal, amikor kitöltesz egy kérdőívet, elvégzel egy ajánlatot vagy bármi mást csinálsz a PointsPrizes-on, pontokat kapsz. Ezeket a pontokat ezután számos különféle nyereményre válthatod be, mint például PayPal-ra történő kifizetés, Google Play ajándékkártya, iTunes ajándékkártya, Steam ajándékkártya és még sok más. Az alábbi képen láthatsz jó néhány lehetőséget, amikre beválthatod a pontjaidat és ez még nem is a teljes lista!

Személy szerint szeretem azokat az oldalakat, amik PayPal-on keresztül fizetnek, ezért örülök, hogy van egy ilyen kifizetési lehetőség is a PointsPrizes oldalán.

A PointsPrizes-on 1 pont a legtöbb esetben kb. 0,0066 dollárt (~ 2 forint) ér. A pontos érték azonban a választott jutalomtól függően változhat, de általában 3000 pontra van szükség a 20 dolláros jutalom megszerzéséhez.

A 20 dollár egyben a kifizetési küszöb is, ugyanis ez a minimális összeg szükséges ahhoz, hogy kivehesd a pénzed. Véleményem szerint egy kissé magas, de még elfogadható kifizetési küszöb.

Egyes jutalmak esetében azonban a küszöb egy kicsit magasabb.

Mennyi pénzt lehet vele keresni?

Mint láthatod a PointsPrizes-szal nagyon sokféle módon kereshetsz pénzt.

Az, hogy pontosan mennyit kereshetsz vele, természetesen nagyban függ az erőfeszítésedtől és az országtól, ahol élsz. A PointsPrizes a súgójában megemlíti, hogy az Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság és Ausztrália rendelkezik a legtöbb lehetőséggel, mivel a legtöbb hirdető ezekben az országokban hajlandó ajánlatokat létrehozni.

Azt is megemlítik, hogy meglehetősen jó lehetőségek vannak olyan országokban, mint Franciaország, Németország és Hollandia.

Más országokban is elég jól lehet vele keresni, például Magyarországon is azért vannak bőven lehetőségek, és többé-kevésbé az összes országban lehet vele keresni, de egyesekben nagyobb türelemre van szükség, mint másokban.

Összességében mindenképpen kereshetsz némi extra pénzt a PointsPrizes-on, de ne várd el, hogy online teljes munkaidős jövedelmet vagy bármi ehhez hasonlót keress vele.

Lehet telefonon használni?

A PointsPrizes nagyon egyszerűen használható mobileszközökön, mert saját alkalmazással rendelkezik. A Google Playen és az App Store-ban is letöltheted.

Az alkalmazás használatával egyszerűen lehet pénzt keresni a nap folyamán.

Az ajánlatok többé-kevésbé megegyeznek, akár az alkalmazást, akár egy asztali számítógépet használsz, de az alkalmazással egyszerűbb hozzáférést biztosítanak neked, így ez jó lehetőség véleményem szerint.

Ki csatlakozhat a PointsPrizes-hoz?

Csatlakozhatsz a PointsPrizes-hoz függetlenül attól, hogy a világ melyik részén élsz. A rendelkezsére álló felmérések és ajánlatok száma azonban a fent említett országoktól függően változik. Tehát még ha csatlakozni is tudsz az országodból, nem garantált, hogy jó lehetőségeid lesznek.

Továbbá a PointsPrizes-on nincs életkori korlátozás, tehát korhatár nélkül használható az oldal. Azonban a 18 éven aluliak PayPal-ra nem tudják kikérni a pénzt, de ezen kívül bármelyik ajándékkártyára beválthatják az összegyűjtött pontjaikat.

Hogyan kell csatlakozni (és mit kell tudni)?

Nagyon könnyű csatlakozni a PointsPrizeshoz – valójában szinte túl könnyű 🙂

Csak meg kell adnod az e-mail címed, és már hozzá is férhetsz a platformhoz. Az e-mail címet a PointsPrizes-tól kapott levélben lévő linkre kattintva meg kell erősíteni.

Ezután ha szeretnél, létrehozhatsz egy jelszót a fiókbeállításokban. Ugyanitt meg tudod adni a PayPal email címedet is, ha oda szeretnéd majd a kifizetéseket kérni.

Ha bármilyen észrevételed, kérdésed vagy tapasztalatod van a PointsPrizes-szal kapcsolatban, írd meg kommentben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb