GPTInternetes pénzkeresésKérdőíves munkák

ySense – Keress pénzt ingyen az interneten

Mi az az ySense, és milyen pénzkeresési lehetőségeket kínál az oldal?

Kezdjük a névvel – a platformot korábban ClixSense-nek hívták.

A ClixSense 2007-ben indult. Eredetileg PTC (paid to click) oldalként indult, és éveken át főként PTC oldalként is működött. Személy szerint nem voltam nagy rajongója a ClixSense PTC oldalának, ezért elsősorban a webhely más lehetőségeire összpontosítottam.

2017 közepén a ClixSense nagy változásokon ment keresztül. Ez magában foglalta a PTC-től való megszabadulást, mivel az ilyen típsú vállalkozásoknak rossz hírneve van, ezért a ClixSense úgy döntött, hogy ezen aspektus nélkül folytatja tovább.

Aztán 2019-ben ismét nagy változtatásokat hajtottak végre – új nevet is adtak az oldalnak, tehát a platform neve most már ySense.

A legtöbb pénzkeresési lehetőség ugyanaz, de történt néhány nagyszerű frissítés, és az ySense az új név bevezetése óta folyamatosan új fejlesztéseket hajtott végre.

Ha ClixSense tag voltál, akkor most már automatikusan átkerült a fiókod a ySense-re, és minden jövedelmedet, stb-t is áthelyezték.

Akkor nincs más hátra, minthogy megnézzük, melyek azok a pénzkeresési lehetőségek, amiket a ySense most kínál:

1. Kérdőív kitöltés:

Az ySense általában naponta sok lehetőséget kínál kérdőívek kitöltésére.

Ingyen pénz kérdőív kitöltéssel

Vedd figyelembe, hogy valószínűleg nem leszel jogosult az összes rendelkezésre álló kérdőív kitöltésére. Muszáj megemlítenem ezt, mivel tudom, hogy mennyire fusztráló lehet kattintani a rendelkezésre álló kérdőívekre, majd nem kvalifikálni rájuk.

Az, hogy mely felmérésekben vehetsz részt, nagyban függ az életkorodtól és hogy melyik országban élsz jelenleg. Ez minden kérdőíves oldalra vonatkozik, tehát nem csak az ySense-n nem leszel jogosult minden kérdőív kitöltésére.

Mint ahogy a fenti képen látható, a kapott jutalmak kérdőívenként nagyon változóak, és országonként is változhatnak. De összeséggében az ySense-n található kérdőívek nagyon jól fizetnek sok más kérdőíves weboldalhoz képest.

2. Készpénzes ajánlatok:

Az ySense-n igyen pénzt kereshetsz ajánlatok teljesítésével is. Az oldalon a “Offers” fülön lévő legördülő listából vagy a “Cash Offers” menüpontra kattintva érheted el a számos különféle ajánlatokat, amelyeket az ySense partnerei kínálnak.

Ezek az ajánlatok lehetnek például új termékek vagy szolgáltatások kipróbálása, alkalmazások letöltése, játékokkal való játszás, regisztráció weboldalakra, videók megtekintése stb.

Ingyen pénz ajánlatok teljesítésével

Minden ajánlatnál láthatod, hogy milyen feltételek vannak, és hogy mennyi pénzt fogsz kapni érte. Feltétlenül olvasd el az összes feltételét azoknak az ajánlatoknak, amiket meg akarsz csinálni, így pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned a pénz megszerzéséért. Egyes ajánlatok igen jó feltételekkel bírnak, és nagyon könnyen elvégezhetőek, viszont vannak olyan ajánlatok is, amiket nem érdemes megcsinálni. Tehát mindig győződj meg róla, hogy ismered a feltételeket.

3. Barátok meghívása

Ingyen pénzt kereshetsz azzal is, ha más embereket hívsz meg az ySense-be.

Az ySense-nél két féle jutalékrendszer van:

Regisztrációs jutalékok

Minden olyan aktív meghívottad után, akik a legmagasabb szintű országokból regisztrálnak, 0,10 vagy 0,30 dollár regisztrációs jutalékot kapsz. (lásd az alábbi listát).

Amint a meghívottad megkeresi az első 5 dollárját (jutalékok és bonuszok nélkül), további 2 dollár extra bónuszt fogsz kapni.

Legmagasabb szintű országok: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Kanada, Chile, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Hong Kong, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Malajzia, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Svájc, Thaiföld, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.

A visszaélések elkerülése érdekében a regisztrációs jutalékokat nem írják jóvá azonnal. Ehelyett ezeket a jutalékokat akkor fizetik ki, ha bizonyos feltételek teljesülnek, de legkorábban 10 nappal a regisztráció után. Ezek a feltételek magukban foglalják, de nem kizárólagosan, legalább 3 művelet végrehajtását 3 különböző napon.

Tevékenységi jutalékok

Minden olyan kérdőív és ajánlat után, amit sikeresen elvégeztek a meghívottjaid, 20% jutalékot kapsz. Ha legalább 100 vagy annál több meghívottad van, akik aktívak voltak az elmúlt 30 napban, akkor 25% jutalékot fogsz kapni. Ha legalább 200 vagy annál több meghívottad van, akik aktívak voltak az elmúlt 30 napban, akkor 30% jutalékot fogsz kapni. 

Minél aktívabbak az meghívottjaid, annál többet keresel!

FONTOS: A jutalék NEM befolyásolja az általad meghívott személyek keresetét, mivel a bónuszt az ySense adja, köszönetképpen, hogy meghívtál valakit az oldalukra.

4. Napi ellenőrzőlista bónusz

Az ySense rendelkezik egy úgynevezett napi ellenőrző lista bónusszal, amivel további ingyen pénzt tudsz szerezni.

Röviden, ez egy olyan bónusz, amivel a bevételeidnek akár a 16%-át is megkeresheted, és minden nap végén hozzáadódik a számládhoz, ha aznap jogosult leszel a bónuszra.

A bónusz megszerzéséhez 2 felmérést vagy 2 ajánlatot kell teljesítened.

Ha ezek közül teljesítd az egyiket, akkor megkapod a napi ellenőrzőlista bónuszt, és 12%-ot kapsz a számládra a nap végén.

További 2%-ot kereshetsz az ySense addon telepítésével. Ez egy olyan kiegészítő, amely értesítéseket küld, ha új kérdőívek, új ajánlatok stb. érhetőek el. Ez nem csak a bónusz megszerzésében segít, hanem egy nagyszerű módja annak is, hogy folyamatosan szemmel tarthasd az ySense-n közzétett lehetőségeket anélkül, hogy gyakran be kellene jelentkezned. Nagyon hasznos kis eszköz!

ySense addon

Végül pedig még 2%-ot kereshetsz azzal, ha 3 nap egymás után elvégzed az ellenőrzőlista bónuszt. Így lesz végül összesen 16% a bónusz.

Hogyan fizetnek?

Az ySense-nél több lehetőség is van, hogy kifizessenek. Kérheted a pénzt Amazon, PayPal, Skrill vagy Payoneer számlára.

Skrill-re már 5,05 dollártól kifizetnek, PayPal-ra pedig 10 dollártól kérhetsz kifizetést.

Miután kifizetést kértél az ySense-től, 4-5 napba telik, mire a pénz a kiválasztott számlán lesz.

Mely országokban érhető el az ySense?

Az ySense egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy világszerte elérhető, akárcsak elődje a ClixSense is az volt. Az ySense lehetőségei azonban attól függően változnak, hogy melyik országban élsz.

Ne feledd, hogy nem tölthetsz ki kérdőíveket más országból, mint ahová regisztráltál, ezért utazás közben nem használhatod az ySense ezen funkcióját.

Legalább 16 évesnek kell lenned, hogy regisztrálhass az ySense oldalára és elkezdhess ingyen pénzt keresni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb